fbpx

IETS TE VIEREN?

Midden in het Vondelpark je eigen terras afhuren voor een verjaardag, babyshower, presentatie, diner, lunch of zakelijk evenement? Dat kan bij het Groot Melkhuis! En op de dagen dat het even niet zo meezit met het weer zit je er bij ons in het Grand Café lekker warmpjes bij.

Kinderpartijtje

Is de kleine jarig? Een groep kinderen vermaken valt niet altijd mee in Amsterdam. Gelukkig hebben ze bij ons alle ruimte in de speeltuin, met glijbanen, schommels een zandbak en kiddy rides. We nodigen een poppenkastspeler of schminker uit op het feestje. En we hebben voor de ouders, net als voor de kinderen, heerlijke versnaperingen in huis.

(ZAKELIJKE) BORREL OF NETWERKEVENT

Zoek je een locatie voor een zakelijk evenement waarbij je iedereen even uit de kantoorsetting wil trekken? Laat het Vondelpark daar nou precies de plek voor zijn! Je kunt bij ons met een groep tot 200 mensen (buiten) borrelen. En lunch of diner serveren we voor groepen van 30 tot 75 personen. Ook bij wat minder goed weer zit je er in ons Grand Café heerlijk bij. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

PIZZA PARTY SPECIAL

Organiseer je iets voor een grote groep, maar heb je geen zin in een standaard diner of borrel? Denk eens aan onze pizza party! Voor groepen maken wij een Italiaanse dag of avond op maat – of het nu gaat om een zakelijk gezelschap, een familiefeest of je met een grote groep vrienden op pad wil. Wat je onder meer kunt verwachten:

  • Luxe borrelplanken met antipasti
  • Napolitaanse pizza’s van PizzaProject
  • Dulce Italiaanse desserts, zoals tiramisu
  • Aperitiefjes zoals scroppino of een frisse Limoncello Spritz

Iets te vieren deze zomer?

Kom midden in het Vondelpark een feestje vieren. 

Verjaardagen, babyshowers, presentaties of een zakelijk evenement? Huur (een deel van) het Groot melkhuis af – ook buiten de normale openingstijden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.