fbpx

IETS TE VIEREN?

Midden in het Vondelpark je eigen terras afhuren voor een verjaardag, babyshower, presentatie, diner, lunch of zakelijk evenement? Dat kan bij het Groot Melkhuis! En op de dagen dat het even niet zo meezit met het weer zit je er bij ons in het Grand Café lekker warmpjes bij.

Video afspelen

Verjaardag, borrel, babyshower

Met ons grote terras kun je bij ons terecht voor een borrel met een groep van tot wel 200 personen. En als je wat meer wil uitpakken kun je ook tot 75 mensen bij ons komen eten! Daarnaast kun je ook buiten onze normale openingstijden een onvergetelijk feest in het Vondelpark geven. We denken graag met je mee om er echt iets speciaals van te maken!

Familiedag

Niet iedereen is gezegend met een enorme tuin om de hele familie te ontvangen – en zeker in Amsterdam niet. Gelukkig is er het Groot Melkhuis! Bij ons kunnen de kinderen lekker rennen en klauteren in de speeltuin en daarna uitpuffen met wat heerlijke borrelhappen. De volwassenen genieten ondertussen van ons speciaalbier of een glas goede wijn. Of kom bij ons lunchen of dineren – er is van alles mogelijk!

Kinderpartijtje

Is de kleine jarig? Een groep kinderen vermaken valt niet altijd mee in Amsterdam. Gelukkig hebben ze bij ons alle ruimte in de speeltuin, met glijbanen, schommels een zandbak en kiddy rides. We blazen met liefde ons grote springkussen voor ze op! Of nodigen een poppenkastspeler of schminker uit op het feestje. En we hebben voor de ouders, net als voor de kinderen, heerlijke versnaperingen in huis.

ZAKELIJKE BORREL OF NETWERKEVENT

Zoek je een locatie voor een zakelijk evenement waarbij je iedereen even uit de kantoorsetting wil trekken? Laat het Vondelpark daar nou precies de plek voor zijn! Je kunt bij ons met een groep tot 200 mensen (buiten) borrelen. En lunch of diner serveren we voor groepen van 30 tot 75 personen. Ook bij wat minder goed weer zit je er in ons Grand Café heerlijk bij. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

PIZZA PARTY SPECIAL

Organiseer je iets voor een grote groep, maar heb je geen zin in een standaard diner of borrel? Denk eens aan onze pizza party! Voor groepen maken wij een Italiaanse dag of avond op maat – of het nu gaat om een zakelijk gezelschap, een familiefeest of je met een grote groep vrienden op pad wil. Wat je onder meer kunt verwachten:

  • Luxe borrelplanken met antipasti
  • Napolitaanse pizza’s van PizzaProject
  • Dulce Italiaanse desserts, zoals tiramisu
  • Aperitiefjes zoals scroppino of een frisse Limoncello Spritz

Iets te vieren deze zomer?

Kom midden in het Vondelpark een feestje vieren. 

Verjaardagen, babyshowers, presentaties of een zakelijk evenement? Huur (een deel van) het Groot melkhuis af – ook buiten de normale openingstijden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.