skip to Main Content
Ingangen Vondelpark open

Deze Vondelpark ingangen zijn open

Sta je voor een dichte ingang? Het Vondelpark is weer gedeeltelijk afgesloten. Maar deze ingangen zijn wel open!

Er zijn nog steeds maatregelen van kracht om de Amsterdamse bevolking, en alle bezoekers, te beschermen tegen besmetting door het Corona virus. En daarom heeft de gemeente Amsterdam besloten om een groot aantal ingangen van het Vondelpark af te sluiten. Maar dat betekent niet dat het park is gesloten, de grote ingangen zijn wel geopend om te kunnen zorgen dat er niet teveel bezoekers komen.

Geopende ingangen

In het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020 en ook van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 juni zal deze maatregel gelden omdat er warm weer is voorspeld, alle kleine ingangen zullen worden afgesloten, maar de volgende poorten zijn wél geopend:

  • Stadhouderskade (tegenover het Max Euweplein);
  • Van Eeghenstraat;
  • Emmalaan;
  • Amstelveenseweg;
  • Kattenlaan;
  • Vondelstraat (bij de Vondelkerk);

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

open ingangen Vondelpark

Vondelpark in de zomer

Het ziet er naar uit dat deze maatregel de komende zomer vaker ingesteld zal worden, uiteraard proberen we onze gasten zoveel mogelijk op de hoogte te houden hiervan, maar bezoek ook de social media kanalen van de Gemeente Amsterdam.

Als je graag wil komen genieten van het weer op ons grote terras, of gezellig de kinderen wil laten spelen in onze speeltuin en wat wil eten en drinken, maak dan gebruik van de genoemde ingangen, daar kun je zeker naar binnen en sta je niet voor een dicht hek. De ingangen in de Kattenlaan (Overtoom), de Vondelstraat (Oud-Westzijde) en Van Eeghenstraat (Oud-Zuidzijde) bevinden zich op ongeveer vijf minuten wandelen van Groot Melkhuis.

Een reservering is niet nodig bij Groot Melkhuis, er is ruim voldoende plek.

Tot ziens in Groot Melkhuis!

Back To Top