skip to Main Content
Terras Groot-Melkhuis

Het einde is (bijna) in zicht!

Het einde van alle maatregelen rond Corona is in zicht, deze week gaat ons terras weer open en blijft het ook mogelijk om bij de poort drankjes en hapjes te kopen voor consumptie elders in het park.

Koningsdag

Op Koningsdag is ons terras helaas nog gesloten, maar het is mogelijk om bij ons Take away loket bij de ingang van Groot Melkhuis lekkere koffie, taart, soep, broodjes, dranken en dergelijke te kopen en deze lekker op te eten (en drinken) ergens in het Vondelpark.

Terras weer open

De dag na Koningsdag, woensdag 28 april, mag ons terras weer open tussen 12 en 18 uur. Uiteraard gelden hier de bekende restricties als een maximum van twee personen aan een tafel, of vier van hetzelfde huishouden. De zelfbedieningscounter is dan ook weer open voor een uitgebreid aanbod van dranken en spijzen.

We doen niet aan reserveren, ons terras is groot genoeg, maar vol = vol!

Toiletten

De toiletten van Groot Melkhuis zijn overigens ook gewoon open en schoon! Ze kunnen tegen een kleine vergoeding worden gebruikt.

We verzoeken u vriendelijk om gepaste afstand te houden en de aanwijzingen van het personeel te volgen zodat we allemaal van deze hernieuwde vrijheid kunnen genieten.

Tot ziens in Groot Melkhuis!

Back To Top