skip to Main Content
Help Groot Melkhuis

#Help Groot Melkhuis

Het Corona-monster waart nog steeds rond en houdt de wereld in een ijzeren greep, we moeten zoveel mogelijk thuis blijven, het Vondelpark wordt soms zelfs gedeeltelijk afgesloten en Groot Melkhuis is nog steeds hermetisch gesloten. Geen koffie in de voorjaarszon terwijl de kinderen in de speeltuin spelen, geen lunch op ons terras en zelfs met Koningsdag waren we gesloten, normaal één van de drukste dagen van jaar…

#HelpdeHoreca

We hebben er allemaal last van, maar de horeca krijgt grote klappen die maar moeilijk te ontwijken zijn. En daarom vragen we jullie hulp, want er is een initiatief gestart van de Koninklijke Horeca Nederland met de treffende titel #HelpdeHoreca.

De bedoeling is heel simpel, je kunt via de Help de Horeca website een waardebon kopen en die, zodra we weer open zijn, komen inwisselen in onze zaak! Zo verdienen wij tóch wat geld in deze donkere dagen en kunnen we garanderen dat we gewoon weer open kunnen zodra de regering hier toestemming voor geeft.

Op deze site (en natuurlijk ook op onze mobiele website) kom je de rode knop van #HelpGrootMelkhuis tegen, maar je kunt ook naar de website van Help de Horeca gaan en daar zoeken naar Groot Melkhuis en een bon kopen.

Je helpt ons hier enorm mee, onze dank is dan ook groot.

Tot ziens, ja echt, in Groot Melkhuis!

O en als je een bon koopt, deel dit dan op de social media en gebruik hashtag #HelpGrootMelkhuis

Back To Top