skip to Main Content
Groot Melkhuis

Groot Melkhuis is weer open!

Op de persconferentie van 25 januari maakte het kabinet bekend dat de horeca weer open mag, Groot Melkhuis dus ook!

En daarmee komt hopelijk een einde aan een periode van lockdown, take-away en andere maatregelen. Maar we zijn er nog niet, er gelden nog steeds restricties en we hebben nog altijd te maken met de gevolgen van het Corona virus. We hopen daarom dat onze gasten deze maatregelen accepteren en beseffen dat wij de regels niet bepalen, het heeft geen zin om hierover in discussie te gaan.

Corona maatregelen

Alle bezoekers aan Groot Melkhuis dienen in het bezit te zijn van een geldig Corona toegangsbewijs en dat op verzoek te tonen aan onze medewerkers. Deze regel geldt voor het hele terrein, dus ook het terras en de speeltuin. Ook is het verplicht om een mondkapje te dragen. Pas als je aan een tafel zit mag dit mondkapje worden afgedaan, want het is lastig koffie drinken met een mondkapje ;-) Die mondkapjes en gepaste afstand helpen ons ook, want hoe minder personeel we hebben, hoe langer het duurt voordat u geholpen wordt.

Speeltuin

Onze speeltuin is dus weer open en hiervoor gelden dezelfde regels als voor de rest van het terrein. Probeer zoveel mogelijk afstand te houden.

Eten en drinken

We bieden dus weer ons volledige assortiment eten en drinken aan, nieuw op de kaart zijn de ovenheerlijke versgebakken peren strudels, heerlijk voor bij de koffie! Maar we hebben ook lekker warme glühwein, deze is -net als een hoop andere menu items- ook verkrijgbaar om mee te nemen. Glühwein to go :-)

Openingstijden

Zolang we in het winterseizoen zitten zijn we geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Hou er rekening mee dat de keuken een kwartier eerder sluit en niet alles de hele dag verkrijgbaar is. Dit staat op de menukaart aangegeven.

We hopen je snel weer te zien en vragen om begrip. Volg de aanwijzingen van ons personeel en ga niet in discussie.

Tot ziens in Groot Melkhuis!

Back To Top