skip to Main Content
Groot Melkhuis herfst

Groot Melkhuis in de herfst

De zomer is weer voorbij en de herfst dient zich aan, het is dus tijd om ons voor te bereiden op de winter. Zoals ieder jaar betekent dit dat we onze openingstijden aan gaan passen:

Nieuwe openingstijden

Met ingang van maandag 27 september zal Groot Melkhuis op maandag en dinsdag gesloten zijn, op woensdag, donderdag en vrijdag zijn we open van 10:00 tot 17:00 uur. In het weekend (zaterdag en zondag) zijn we open van 10:00 tot 18:00 uur.

Eten en drinken

Uiteraard kun je prima eten en drinken bij Groot Melkhuis. Zo hebben we heerlijke koffie en thee, maar er is ook een ruime sortering bier. En wat dacht je van een overheerlijke, huisgemaakte, Flammkuchen?

Corona maatregelen

Met ingang van zaterdag 25 september vervallen de anderhalve meter maatregelen, je kunt dus ook weer binnen zitten. We zijn wel genoodzaakt om een Coronacheck uit te voeren, gelieve hier rekening mee te houden bij je bezoek aan Groot Melkhuis en de aanwijzingen van ons personeel op te volgen. Het is helaas nog niet zo dat we helemaal uit deze crisis zijn, maar we zijn er bijna!

Tot ziens in Groot Melkhuis

Back To Top