skip to Main Content
Groot Melkhuis bijna open

Groot Melkhuis is bijna weer open

Maandag 1 juni vanaf 12:00 uur is het zover! Groot Melkhuis is bijna weer open! We kunnen niet wachten en zijn inmiddels met ons hele team bezig om Groot Melkhuis weer toonbaar en extra veilig te maken zodat de kans op besmettingen nihil is.

De grootste verandering voor onze vaste gasten is wel dat we een in- en een uitgang hebben gemaakt voor de zelfbedieningscounter, die is nu aan de linkerkant (vanaf de speeltuin gezien). De originele ingang is nu de uitgang geworden. Ook hebben we het aantal personen die binnen bij de counter bestellingen mogen plaatsen bepaald op maximaal drie.

Handreinigers

Uiteraard zijn er lijnen op de vloer geplaatst zodat bezoekers rekening met de geldende afstandsregels kunnen houden. En natuurlijk worden er ook handreinigers geplaatst zodat iedereen kan zorgen dat er geen besmettingsgevaar is.

Er zullen een aantal borden met (nieuwe) huisregels worden geplaatst en er gelden aparte regels voor het terras en de speeltuin. De kassa is voorzien van een wand van plexiglas en we vragen u om contactloos te betalen.

We verzoeken u vriendelijk, doch dringend, om de regels te respecteren en de aanwijzingen van het personeel op te volgen zodat er geen strengere maatregelen moeten worden getroffen.

Tot ziens (eindelijk) in Groot Melkhuis!

Back To Top