skip to Main Content
Groot Melkhuis alle dagen open

Alle dagen open ondanks Corona!

De lente is gearriveerd en de zomer is op komst, helaas hebben we nog steeds te maken met Corona-restricties en de ingangen tot het Vondelpark worden af en toe gesloten, maar toch houden wij goede moede moed en zijn we weer alle dagen geopend voor Take-away!

Vondelpark open

Doordat het soms te druk wordt in het park sluit de gemeente Amsterdam, net als vorig jaar, regelmatig de meeste zijingangen af en kunnen bezoekers het park alleen via de hoofdingangen bij de Amstelveenseweg en bij de Stadhouderskade betreden. Meer informatie over de ingangen van het Vondelpark (met plattegrond) lees je hier, maar controleer vooral altijd de website van de Gemeente Amsterdam voor de meest actuele stand van zaken.

Openingstijden Groot Melkhuis

Groot Melkhuis is voorlopig alle dagen open van 9:30 – 18:00 uur, het terras en de speeltuin zijn helaas nog gesloten, maar de toiletten zijn open en we hebben veel keuze aan lekkere drankjes (warm en koud), hapjes en snacks om lekker ergens in het Vondelpark te consumeren.

Dus als je even lekker wil wandelen, kom dan naar het Vondelpark, check bij mooi weer even welke ingangen er open zijn en koop wat te drinken of eten bij Groot Melkhuis!

Back To Top